Ondanks dat de nieuwe Samsung Galaxy S4 nog niet uit is, is de software van het toestel al wel beschikbaar. Vandaag heeft Samsung Open Source Release Center de open source software van de drie modellen van de Galaxy S4 uitgebracht en beschikbaar gesteld om gedownload te worden. De open source software van de Galaxy S4 is te downloaden via de volgende links:

- Samsung Galaxy S4 – GT-I9505 Open Source Software

- Samsung Galaxy S4 – GT-I9500 Open Source Software

- Samsung Galaxy S4 – SGH-I337M Open Source Software

Ontwikkeling applicaties

Het is gebruikelijk voor Samsung om software van nieuwe toestellen uit te brengen voordat het toestel zelf is uitgebracht. Hiermee creëert Samsung voor applicatie ontwikkelaars de mogelijkheid om hun applicaties te verbeteren en bij te werken, zodat gebruikers bij de aankoop van de nieuwe Galaxy S4 niet kampen met niet of onjuist functionerende applicaties.

Het verschil tussen GT-I9505 en GT-I9500

De GT-I9505 en GT-I9500 zijn productcodes van de modellen van de nieuwe Galaxy S4. Eerder werd al bekend gemaakt dat de Galaxy in twee varianten uit gaat komen en zal gaan verschillen in de processor. De toestellen die in Nederland worden geleverd hebben een Qualcomm Snapdragon processor. Dit toestel heeft de productcode GT-I9505. Het toestel met de productcode GT-I9500 heeft een Octa Core processor, die ontwikkeld wordt door Samsung zelf. Het model met de SGH-I337M productcode is een lichte variant van de Galaxy S4 en wordt alleen geleverd in Noord Amerika.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Galaxy S4 software download, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>